Evolution
Krav Maga Hybrid

KMH is de evolutie van het traditionele Krav Maga, gebaseerd op Eskrima. Het is een niet commercieel, eerlijk systeem dat jouw veiligheid kan waarborgen. Alleen datgene dat werkt op straat wordt getraind.

Wapens
Eskrima / Filipino Martial Arts

Een wapengebaseerd gevechtssysteem uit de Philipijnen waarbij de gewapende technieken direct omgezet kunnen worden naar het ongewapende gevecht. KMH en HCS is gebaseerd op Eskrima.

Professionals
Hybrid Combat Systems

HCS is speciaal ontwikkeld voor veiligheidssprofessionals en hen die beroepshalve met geweld en agressie in aanraking kunnen komen.


Conditie
Bokszak Training

Train mee op onze bokszakken en krijg een betere conditie en een strak, sterk lichaam.Deze workout is bedoeld voor iedereen die altijd heeft willen trainen als een vechter maar geen trek heeft in full-contact-training.


Gezondheid! (Privé-Training)
Personal Training Health

PERSONAL HEALTH: gezondheid/gewichtsbehersing, verbetering van algehele conditie, kracht en lenigheid. Volg onze unieke methoden die tot verbazingwekkende resultaten leiden. 


Vechtsport (Privé-Training)
Personal Training Vechtsport

Je wil een van onze vechtsporten leren maar het lukt je niet aan de groepslessen deel te nemen; Personal Fight is dan de aangewezen weg. Of je wil een stevige intro in een van de vechtsporten hebben alvorens aa de groepslessen deel te nemen. Ook dan is het nuttig een aantal privétrainngen te boeken. 


Legaal
Pocketstick Training

De Pocketstick, of Kubotan, Yawara, is een effectief wapen voor zelfverdediging. Het mooie ... het is legaal!


Vrouwen Zelfprotectie
Word een R.A.D. GIRL

Zelfverdedigingscursus voor  vrouwen volgens een unieke Amerikaanse methode met de principes uit Hybrid Combat Systems: RAPE AGRESSION DEFENCE SYSTEM


Evenement
Seminar | Clinics | Workshop

(Vecht-)sportscholen en bedrijven kunnen ons boeken voor seminars. Krav Maga Hybrid en Eskrima zijn prima in te passen in alle zelfverdedigingssystemen. U kunt ons ook boeken voor sport-oriëntaties in scholen.


Geïntegreerde combi KMH - Eskrima
Zaterdag-Training

Een training die nergens anders gegeven wordt: 2 uur Krav Maga Hybrid én Eskrima gecombineerd trainen. Elke zaterdag van 10:00 - 12:00 uur. Eerste training op 7 maart aanstaande.


Verhuur
Dojo / Oefenruimte

De dojo in Almere-Centrum is te huur voor activiteiten als Yoga, Tai Chi, Qi Gong, Wing Chun, Pencak Silat, etc. Groepen tot 20 personen. Neem contact op voor info of bezichtiging.