English

Reality-Check

DKMF Fight Concepts organiseert regelmatig seminars, clinics en workshops. 

Intern vinden regelmatig de Reality-Check workshops plaats; dé plek om uit te vinden of jouw opgedame skills tijdens de reguliere trainingen ook echt werken. Hier vind je meer informatie over deze trainingen.

Iedereen die een straatgerelateerd zelfverdedigingssysteem beoefent is welkom tijdens deze trainingen. Telkens is er een speciaal thema dat behandeld wordt.  

Werkgerelateerd geweld

Uiteraard zijn we ook door beroepsgroepen, die tjdens de uitoefening van hun werk met agressie te maken kunnen krijgen, te boeken voor thematische trainingen. Denk bijvoorbeeld aan beveiligingsbedrijven, eerste hulp personeel in ziekenhuizen e.d. Taxichauffeurs, advocatenkantoren, ambulance personeel kunnen specifieke problemen tijdens hun werk tegenkomen. Ook voor hen hebben wij speciale programma's.

Hebben beroepsgroepen heel specifieke problematiek op het gebied van publieke agressie dan worden hiervoor programma's ontwikkeld.

Kassel (DE)

(Vecht-)sportscholen kunnen ons ook boeken voor seminars. Krav Maga Hybrid en Eskrima zijn prima in te passen in alle zelfverdedigingssystemen. 

We geven ook Krav Maga Hybrid en Eskrima lessen in sportscholen als onderdeel van hun vaste wekelijkse lesprogramma.

Elk jaar worden we geboekt door scholen voor voortgezet onderwijs. Hier geven we clinics in blokken van 4 trainingen tijdens de lessen LO. Omdat DKMF Fight Concepts van mening is dat iedereen op zijn minst een basis moet hebben in eerste lijns zelfverdediging hanteren we hier gereduceerde tarieven.